Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan gönül birlikteliği oluşturmak ve Niğde’ye hizmet yolculuğunda toplumun her kesimiyle fikir birliği ve düşünce alışverişi yaparak hizmetlerini insan odaklı gerçekleştirmenin gayreti içerisinde ziyaretlerini sürdürüyor.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernek yönetimleri ve üyeleri ile bir araya gelerek fikir ve düşünce birliği oluşturarak Niğde için çalışmalarını sürdürüyor. Başlattığı ziyaret zincirlerine devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ziyaretlerinde Niğde için önemli olduğunu düşündükleri hizmetler ve yapılabilecek hizmetler hakkında istişarelerini sürdürüyor.
Ziyaretleri kapsamında Niğde Şehirlerarası Otobüs Terminalini, Niğde Yetiştirme Yurdu Çocukları Koruma Derneğin, Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ve Niğde Gazeteciler Birliğini ziyaret eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde ve hizmetler hakkında düşünce ve fikir birliğine açık olduklarını belirterek hep birlikte Niğde için çalışacaklarını belirtti.
Seçimden önce değil seçimden sonra da ziyaretlerimizi sürdürüyoruz
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Sivil Toplum Kuruluşlarımızı hal hatır soralım, istekleri varsa isteklerini sormak için ziyaret ediyoruz. Belediyemizin yaptığı icraatlardan hoşnut olmadıkları noktalar var mı ? Bize önerileri var mı ? Belediye olarak şu hizmeti de Niğde’mizde gerçekleştirirseniz iyi olur diyecekleri önerileri var mı? düşüncesi ile Sivil Toplum Kuruluşlarımızın tamamını Kasım ayı sonuna kadar ziyaret edeceğiz. Düşüncelerini alacağız. Bu kapsamda da STK ve Derneklerimizi ziyaret ediyoruz. Seçimden önce geldiler seçimden sonra da unuttular şeklinde bir izlenim olmaması için seçimden sonra da ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz" şeklinde konuştu.
Halkın Belediye Başkanıyız
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Halkın Belediye Başkanıyız. Hizmetlerimiz halkın genelinin düşüncesini yansıtacak şekilde olması lazım. Bu konuda da kamuoyunun rahatsız olduğu bir uygulama varsa bunları bilmek ve insanların istediği Belediye olarak şu şekilde bir hizmeti Niğde’mize kazandırırsanız iyi olur faydalı olur diyeceği düşünceleri almak. Sonuç itibari ile amacımız şehrimizin daha fazla gelişmesi, güzelleşmesi. Şehrimizi bir adım daha ileriye nasıl götürürüz bunun amaç ve gayesi içerisindeyiz" dedi.
Kaynak: iha