Elemeleri haziran ayında başlayan Model Of Celebrity, şov dünyasının ve podyumların yeni yıldızlarını bulmak için tüm Türkiye’yi dolaşıyor. Başvuruları yoğun ilgi gören, elemeleri alışveriş merkezlerini dolduran yarışma için başvuran gençler, Osmaniye’deki Park 328 AVM’de jüri karşısına çıktı.
Osmaniye Park 328 AVM’deki etkinlikte 16-25 yaş arası gençler, Türkiye seçmelerine katılabilmek için kıyasıya yarıştılar. Koreograf Banu Noyan, İletişim Danışmanı Özgür Aras ve Modacı Hakan Akkaya’nın jüri üyeliği yaptığı ve Alışveriş Merkezi Müdürü Mustafa Yalçın’ın da jüri üyesi olarak katıldığı Model Of Celebrity seçmelerine yüzlerce genç başvurdu.
2015’te yapılacak olan büyük final öncesi kıran kırana geçen elemelerde, ünlü olmak için podyuma çıkan gençlerin arasında işitme engelli yarışmacı dikkat çekti. 21 yaşındaki işitme engelli Melike Sümer, yoğun ilgi gördü. Güzelliği ve fiziğiyle dikkat çeken Sümer, elemeleri geçmeyi başardı. İşitme engelli olmasına rağmen müziğe ayak uydurması ve vücut dilini kullanması dikkat çekti.
Organizasyonun elemelerini izleyen yüzlerce kişinin ve jüri üyelerinin cesaretinden dolayı ayakta alkışladığı Melike Sümer, gördüğü ilgi karşısında çok duygulandı ve yanında getirdiği işaret dilini bilen arkadaşının aracılığıyla “En büyük hayalim bir defilede manken olarak yürümek. Bana bu fırsatı verir misiniz?” diye sorması karşısında, Banu Noyan ve Hakan Akkaya “Bu hayali birlikte gerçekleştirelim” diyerek defilelerinde Melike’yi podyuma çıkarma sözü verdiler.
Kaynak: iha