Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, “AK Parti iktidarı ile sınırlarımız yol geçen hanına dönmüştür” ifadelerini kullandı.
Partisinin Yozgat İl Teşkilatında bir basın toplantısı düzenleyen Sadir Durmaz, hemşehrisi Adalet Bakanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ’ı eleştirdi. “Tarihe ‘Adaletsizlik’ Bakanı olarak geçecek bu zat, kaçak ve kara sarayın milletimizin vicdanında meydana getirdiği rahatsızlığın üzerini örtmek maksadıyla gündemi değiştirmektedir” diyen Durmaz, “Yavuz hırsız misali kendini haklı çıkarmak için her türlü değeri yozlaştırmaktadır. Yozgat’a hiçbir şey veremeyen, Yozgatlıya verdiği hiçbir sözü tutamayan, Yozgat’ı işsizliğe, aşsızlığa ve göçe mahkum eden AKP’nin ‘Adaletsizlik’ Bakanı, çareyi 12 yıl önceki iktidarı eleştirmekte bulmaktadır. Kendilerinin PKK ile kucak kucağa, yanak yanağa olduklarını, PKK’nın emir ve tehditlerine göre kanun çıkarıp düzenleme yaptıklarını unutup, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, 12 partinin ittifakı üzerinden partimizi tenkit etmektedir. Seçimden önce Sayın İhsanoğlu’na övgüde sınır tanımayan ’Adaletsizlik’ Bakanı seçim sürecinde memleketimizin bir değeri olan çatı adayına hakaretler yağdırmıştır” ifadelerini kullandı.
MHP’nin iktidara gelme vaktinin artık geldiğine vurgulayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, “45 yıllık tecrübenin öncülüğünde, millet ve ülke sevdasıyla mücadelesini hevesle sürdüren MHP’nin iktidar olma, Türkiye’yi refaha, dirliğe ve istikrara kavuşturma vakti tam olarak gelmiştir. Türkiye çok zor ve çok sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Etrafımızı saran ateş çemberinin her an evlerimize sıçrama riskinin uykularımızı bölüp, huzurumuzu yok ediyor. Sınırlarımız yol geçen hanına dönmüş, terör örgütleri ile her neviden ajanlar cirit atmaktadır. AK Parti’nin yanlışta ısrarı neticesinde ülkemize gelen, yeni ve büyük bir sorun olan Suriye vatandaşlarının sayısı ve nerede duracağı bilinmemektedir. AK Parti’den cesaret alan katiller sürüsü ve onun siyasi temsilcileri çıtalarını her geçen gün daha yükseğe koymaktadır” şeklinde konuştu.
Kaynak: iha