Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - CHP Hakkari İl Başkanı Mehmet Baş, daha önce Rektör ve kampüs alanı  ile ilgili bazı iddiaları kamuoyuyla paylaştığı için Hakkari Üniversitesi Retörünün kendinisi mahkemeye verdiğini söyledi.
Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, daha önce kendisi ile ilgili 22 iddiayı basın mensupları aracılığıyla kamuoyuyla paylaşdığı gerekçesiyle CHP Hakkari il Başkanı Mhemet Baş hakkında Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet Başsavcılığından gelen tebligatı alan CHP il Başkanı Baş, Adliye önündE basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Baş, daha önce Rektörlük ve kampüs alanı ile ilgili 22 soru halinde iddiaları kamuoyuyla paylaştığı için Rektör Celan'ın kendisini mahkemeye verdiğini söyledi. 
İDDİALARA CEVAP VERSİN
Hiç kimsenin  CHP il Başkanı olarak kendisini susturamayacağını belirten Baş, bu memkekete ihanet eden herkesin karşısında durucakarını belirtti. Baş, "Rektör beni mahkemeye vermek yerine, keşke benim sorduğum iddialara cevap verseydi. Hakkari halkına açıklamasını yapsınlar. Kesinlikle sözde Hakkari Üniversitesi Röktörü beni susturamayacaktır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: dha