Denizli'de, geçen 30 Mart'taki yerel seçimlerde AKP'den büyükşehir belediye başkan aday adayı olan ve "Belediye Başkanı olursam Denizli'ye deniz getireceğim" diye çılgın projenin vaadinde bulunan Mehmet Uğur Tatar, bu defa AKP'den milletvekili aday adayı oldu.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde verdiği vaatlerle ve çılgın projeleriyle gündeme gelen işadamı Mehmet Uğur Tatar, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi AKP'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Son yerel seçimlerde AKP'den Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Tatar, "2004 yılı yerel seçimlerinde bağımsız belediye başkan adayı oldum, kazanamadım. 2011 milletvekili seçimlerinde Has Parti'den birinci sıra milletvekili adayı oldum, meclise gitmek kısmet olmadı. 2014 yerel seçimlerinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldum, aday olmak kısmet olmadı. Şimdi de milletvekili aday adayıyım. Denizli' ye, vatanımıza, milletimize olan hizmet tutkusu içimde bir volkan gibi kaynarken kenarda durmak bana yakışmazdı. Halka hizmetin Hakk'a hizmet olgusundan yola çıkarak AK Parti'den aday adayı oldum" dedi.

Tatar, son yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığı için aday adayı olup, "Denizli sanayi ve ihracat kenti. İhracat ürünlerini limana ulaştırmak maliyetli. Bu nedenle Denizli'ye deniz getirip, liman yaptıracağım" vaadinde bulunmuştu. 
Editör: TE Bilişim