Günümüzde iş koşturmacası ile beraber bir çok fazla kişide kronik yorgunluklar, halsizlikler ve güçsüzlükler yaşandığını kaydeden Bioenerji Uzmanı ve Eğitmeni Çağlar Seziş, buna birde bağışıklık sisteminin çökmesi ve ani hava değişimleri de eklendiğinde insanların günün yorgunluklarını üzerlerinden atamadığını ifade etti. Seziş, çağdaş tıbbın yetersiz kaldığı noktalarda bioenerji uygulamasının çok fazla faydalı olduğunu kaydederek, "Bioenerji tedavisi sadece hastalıkların üstesinden gelmekle kalmıyor.

Bioenerji ile enerjinizi artırarak kronikleşmiş olan yorgunluklarınızı ve güçsüzlüklerinizi düzenlemek mümkün" diye belirtti .
Sabah yataktan kalktıktan akabinde daha zinde, enerji dolu ve pozitif olarak güne başlamak için bioenerji seanslarının faydalarından bahseden Seziş, “ Esasen kronik yorgunluk dinlenmekle geçmeyen bir sendrom çeşididir. Bununla beraber konsantrasyonda bozulma ve unutkanlık, kas ağrısı, boğaz ağrısı, çoğul mafsal ağrısı, dinlendirmeyen uyku ve uyku bozuklukları, egzersiz ertesi bitkinlik, enerji kaybı, mide bulantıları, kendine, işine ve yaşama karşı olumsuz tutumlar, huzursuzluk yaşanabilir. Bununla beraber depresif duygulanım sonuçları da ortaya çıkmaktadır. Genellikle bayanlarda olan bu isteksizlik çeşidi yoğun iş temposu ya da karmaşık aile yaşantısından meydana gelmektedir ve depresyonu tetiklemektedir. Psikolojik olarak da etki gösterebilen bioenerji ile bu probleminizden kurtulabilirsiniz” diye açıkladı .

Uygulanan seansların kişiye özel olduğunun altını önemle çizen Seziş, “Yaşa ve cinsiyete göre farklılıklar göstermektedir. Bu sebepten dolayı alınan arka dönüşler ve pozitif sonuçlar daha hızlı olmaktadır. Senelerdir isteksizlik çeken kişilerin bile hızlı bir biçimde iyileşmesi insan bedeninde biriken olumsuz enerjilerin pozitif enerjinin çoğalmasından kaynaklanıyor” diye açıkladı .  
Editör: TE Bilişim