Türk sanat müziğinin ‘Diva’sı Bülent Ersoy önceki akşam apar topar Hastaneye kaldırıldı.Gaziosmanpaşa’daki özel bir hastaneye saat 21:00 sıralarında minibüsüyle gelen Ersoy, tedavi gördükten sonra uyutuldu. Hastane yönetiminden konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmezken, tüm personel özel olarak uyarıldı. Diva’nın neden hastanede müşahede altında bulunduğu ise ilk başta sır gibi saklandı. Özel hastanenin en üst katında kalan Diva’nın durumu hakkında bilgi almak isteyen habercilerin sorularına hastane personelinin ‘Buradan gidin, bizi yakarsınız’ söylemleri de dikkat çekti.

40 derece ateşle gitti

‘Söylemezsem Olmaz’ programının dünkü yayınına ise Ersoy’un yapımcısı Fevzi Siverek telefonla bağlandı. Siverek, “Malum kış mevsiminde virüslerle ilgili sıkıntı var. Bülent Hanım da bu virüslerden birisiyle karşılaştı. Bazı testler yapıldı ancak sonuçları daha çıkmadı. Domuz gribi riski de olabilir, 40 derece ateşi var ve öksürüyor” dedi.

Ersoy’un yatırıldığı hastanenin başhekimi Doktor Bülent Şahin ise sanatçı Ersoy’un sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirterek, “Kontrol altında tutuyoruz. Gerekli tetkikleri yapıldı. Hayati bir durum söz konusu değil. İnşallah en kısa sürede kendisini taburcu edeceğiz. Kültürle beraber viral numuneleri alındı. Ülkemizde domuz gribi söz konusu olduğu içinde gerekli incelemelerimizi yapıyoruz. Tedaviye başladık ve çok iyi cevap verdi. Şu anda genel durumu çok iyi” dedi.

Editör: TE Bilişim