Vaka, bir gün önce saat 21.45 sıralarında Numune Hastanesi'nde meydana geldi. Içkili olduğu belirtilen Ali D., aralarından düşmanlık bulunan özel güvenlik görevlisi 33 yaşındaki Ergün Şakşak ile misyon yaptığı hastanenin ivedi servisinde karşılaştı. Bir müddet ivedi servis önünde tartışan Ali D. ve Şakşak daha sonra kavga etmeye başladı.

Ali D. bu sırada üzerindeki silahı çekip ateş açarak Şakşak'ı karnından vurdu. Yaralanan Şakşak ivedi servise kaçarak doktorların odasına sığındı. Bunun üzerine silahla servise girerek yaraladığı güvenlik görevlisini bu defa bacağından vuran Ali D., serviste büyük panik yaşanmasına kapı araladı. Silahlı saldırganı gören sağlık çalışanları ve hastalar çevreye kaçışırken, vaka anı hastanenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
İlk müdahalesi ivedi serviste yapılan güvenlik görevlisi daha sonra operasyon edilerek yoğun bakım servisinde rehabilitasyona alındı. Polis ekipleri tarafından hastanenin ambulans girişinde tutuklanan agresif Ali D.'nin 400 promil içkili olduğu belirlendi. 
Editör: TE Bilişim