Sakaryalı’ların hizmetinde olan Adatıp Hastanesi, yenilenme çalışmalarına devam ederken, kalitesini arttırmak amacıyla kurum içi faaliyetlerine de hız verdi. Her hafta yapılan Adatıp Koordinasyon Toplantısı bu hafta, başta Başhekim Gökhan Öner olmak üzere, hastanede görev yapan tüm hekimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda, hekim kadrosunu bilgilendirmek amacıyla bir sunum yapan Adatıp Hastanesi Tıbbi Direktörü, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı, Profesör Doktor Serdar Günaydın, devam eden yenilenme çalışmaları ile ilgili detayları aktardı. Adatıp Hastanesi’nde görev yapan bütün hekimler için her şeyden önce insan sağlığının geldiğini ifade eden Profesör Doktor Günaydın, “Hastanemizin işleyişinde profesyonelleşme adına hızlı adımlar atmaktayız. Hedefimiz kurumsal yapımızı oluşturarak hizmet kalitesi, ekipman ve fizik koşullarıyla bölgemizin örnek hastanesini oluşturmaktır” dedi.
Profesör Doktor Serdar Günaydın’dan sonra söz alan, Adatıp Hastanesi Genel Müdürü Ozan Aydınlar ise, göreve başladığı günden bu yana, Adatıp Hastanesi çalışanları arasında bulunan motivasyona ve görev bilincine hayran kaldığını ifade ederken, tıbbi kadrosu, altyapısı ve binasıyla ulusal çapta ses getirecek bir hastanenin hazırlanmakta olduğunu belirtti. Konuşmasının ardından, Adatıp Hastanesi’nde görev yapan ve koordinasyon ekibinde yer alan idari kadroyu, Adatıp hekimlerine sunan Genel Müdür Ozan Aydınlar, “Adatıp, yenilenme süreci ile birlikte, ülkemizin en profesyonel hastanelerinden biri oluyor” diye konuştu.
Kaynak: iha