Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Yenikent Derneği Başkanı Fikri Aslan ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik’in de yer aldığı ziyarette konuşan Fikri Aslan, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Ayçiçeği Vadisi Rekreasyon Projesi için Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti. Aslan, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından Yenikent bölgesinde yeni bir yaşam alanı oluşturulacak. Son meclis toplantısında da gündeme gelen Ayçiçek Vadisi Projesi’nde çalışmalar kısa süre içerisinde başlayacak. Bölgemizde hayata geçirilecek proje için değerli Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğun memnuniyeti dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu, “Ayçiçeği Vadisi Rekreasyon Projesi yeni yerleşim bölgemiz Yenikent’e ayrı bir değer katacak. İçinden dere akan bir vadi, yürüyüş ve spor alanlarının da yer alacağı projemiz ile bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandıracağız. Aralık Ayı Meclis Toplantımızda da projeyi meclis gündemine getirdik. Komisyon değerlendirmelerinin ardından projeyi başlatacağız. Projenin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha