Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından şehitler için 131. mevlit okutuldu.
Şube binasında yapılan mevlide EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Türkiye Polis Emeklileri Derneği (PERDER) Samsun Şube Başkanı Metin Çağlarırmak, polis memurları, şehit yakınları ve gaziler katıldı.
Şehit yakınlarının birbirlerine yardımcı olmaları gerektiğine vurgu yapan EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, “Şehit yakınlarımız birçok kurumlarda çalışıyor. Buralarda birbirimize yardımcı olalım. Bir kurumda işi olan şehit yakınımızın işini orada görevli diğer şehit yakınımız yardımcı olabilir” dedi.
EMŞAV bu ay ki mevlidi Kasım ayında şehit olan Polis Memurları Salim Şahin, Ahmet Özdemir, Halim Çalkan, Celal Kuyu, Recep Çakmak ve Rıfat Sezgin için okuttu. Mevlitte şehitlerin ruhuna Kur’an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı. Mevlide katılan şehit yakınlarının duygulandıkları gözlendi.
Okunan mevlidin ardından 8 yıldır Polisevi’nde çalışan ve her ay EMŞAV’daki mevlit programına görevli olarak gelen Sevda Karabel’e EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim plaket verdi.
Okunan mevlidin ardından katılanlara ikramlar yapıldı.
Kaynak: iha