Eyyübiye Belediyesi, kendi sınırları içerisinde yer alan mahallelere hizmet götürmeye devam ederken, yapılan çalışmalar birim amirleri tarafından yerinde incelendi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kırsal mahallelerden gelen sorun ve talepleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması için 7/24 Belediye personeli ile çalışmalarını sürdürüyor. Eyyübiye Belediyesi, taziye evleri, cami, yol, mezarlıklar gibi hizmetleri kırsaldaki mahallelere götürmeye devam ediyor.
Horoz, Başgöze, Başören, Kubacık, Ulucanlar ve Atatürk mahallelerinde bugün incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Sıracettin Kaplan, burada yapılan çalışmaları da yerinde gördü. Mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Kaplan, eksik kalan sorunları notlar halinde tutarak gerekenlerin Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılacağını söyledi.
Horoz Mahallesi Muhtarı Ahmet Horoz ve Başören Mahallesi Muhtarı Übeyit Kılıç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Başkan Yardımcısı Aziz Aslan’ın kendilerine vermiş oldukları hizmetlerden ve desteklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler
Kaynak: iha