Eyyübiye Belediyesi, kurum içerisinde çalışan personele Büyükşehir ve Torba Yasası ile ilgili avukatlar tarafından hizmet içi eğitim verdi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen seminere Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün öncülük etti.
Eyyübiye Belediyesi birim personellerinin tümünün katıldığı Büyükşehir ve Torba Yasası ile ilgili eğitim seminerinde Avukat Lamih Çelik ve Cüneyt Altıparmak konuyla ilgili sinevizyon gösterimi eşliğinde açıklamalarda bulundular. Eğitim seminerine Başkan Yardımcısı Mehmet Sait Ardan’da katıldı.
Toplantı öncesi bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Elgünü, “Tüm personelimize Büyükşehir yasası ve torba yasa ile ilgili iki avukatımız hizmet içi eğitim veriyorlar. Avukat Lamih Çelik ve Cüneyt Altıparmak, personelimize özellikle torba yasasının getirdikleri ve büyükşehir yasası ile ilgili sunum yapacaklar. Tüm personelimize bundan sonra aralıklarla hizmet içi eğitim kurslarına devam edeceğiz. Bayramdan hemen sonra, öncelikle zabıtalarımızın hizmet içi eğitime başlayacağız. Bu şekilde tüm personelimize böyle eğitim vererek bilgilendireceğiz" İfadelerini kullandı.
Kaynak: iha