Siirt Bayanlar Futbol Takımı Antrenörü Zeki Eren, hafta sonu Ağrı Bayazıt Bayanlar Futbol Takımı karşısında aldıkları 3 puan ile şampiyonluğa doğru ilerlediklerini söyledi.
Bayanlar Futbol 3. Ligi 8. Grup’ta mücadele eden Siirt Bayanlar Futbol Takımı, hafta sonu Siirt Atatürk Stadı’nda Ağrı temsilcisi Bayazıt Bayanlar Futbol Takımı’nı ilk yarıda 6, ikinci yarıda da 2 gol atarak maçı 8-0 gibi farklı bir skorla yendi. Lig öncesi milli takımda oynayan 3 as futbolcuyu transfer ettiklerini dile getiren takım antrenörü Eren, çok iyi hazırlandıkları maçta rakip takıma nefes aldırmayarak 3 puanı kazanan taraf olduklarını ifade etti.
Hedeflerinin 2. lige çıkmak olduğunu belirten Eren, "2013 yılında ilk kez Siirt’te bayanlardan oluşan bir takım kurarak liglere katıldık. İlk yıl kötü sonuçlarla 3. lige düştük. Ancak bu yıl lig öncesi çok yetenekli ve milli takımda oynayan 3 kızımızı transfer ederek liglere girdik. Son haftalarda iyi çıkış yakalayan takımımız evinde oynadığı son iki karşılaşmada rakiplerini farklı skorlarla yenerek ligde zirveye yükseldi. Hedefimiz bu yıl kıt imkanlarla şampiyonluğu yakalayıp bir üst lige çıkmaktır. Emeği geçen sporcularımı kutluyorum" dedi.
Siirt Bayanlar Futbol Takımı aldığı bu galibiyetle puanını 6’ya çıkararak 4. sıraya yükseldi.
Kaynak: iha