Koyulhisar Cumhuriyet Halk Partisi olağanüstü ilçe kongresinde görevden alınan eski başkan Salih Çelik yeniden başkan seçildi.
Kongreye Yücel Kaluç ve Salih Çelik başkanlıklarında 2 liste halinde giren Koyulhisar Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütü kongresinde 161 üye oy kullandı. Kullanılan oylardan 96’sını Salih Çelik, 63 tanesini ise Yücel Kaluç aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı.
30 Mart yerel seçimleri sonrası görevden alınan Başkan Salih Çelik yapılan seçim sonrası ilçe başkanlığı görevini tekrar aldı.
Teşekkür konuşması yapan Başkan Çelik, “ Bizleri bu göreve tekrar layık gören siz değerli üyelerimize teşekkür ederim. Bundan sonra ki hedefimiz sizlerle birlikte yaklaşan genel seçimlerde partimizin oyunu Koyulhisar’da en üst seviyelere çıkarmaya çalışacağız. Bizi göreve getiren Koyulhisarlılara teşekkür eder çalışmalarımıza kaldığımız yerden ilk günkü heyecanımızla devam edeceğiz. Kongrede her ne kadar iki liste yarışsa da bu demokrasilerin gereğidir, sosyal demokrat bir partide olması gerekir biz her zaman birleştirici kucaklayıcı olacağımızı eskiden olduğu gibi karşı listede yarışan arkadaşlarımızı yanımızda görmek isteriz. Her zaman olduğumuz gibi yine birlik ve beraberlik içinde olacağız. Koyulhisar birdir diridir ve o şekilde kalacaktır. Koyulhisar’da her zaman birleştirici güç olacağız. Her şey CHP’yi Koyulhisar’da büyütmek ve iktidara taşımak içindir.” dedi.
Kaynak: iha