Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Ahmet Kuzu’yu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
SESOB yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kuzu’yu ziyaret eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, siyasi partilerle her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.
İlçe teşkilat başkanlığına seçilen Ahmet Kuzu ve ekibiyle birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Köksal, “Sivas’ımızın bir takım sorunları var, bu sorunları hep birlikte çözmeye gayret göstereceğiz. Sorunların çözümü için de siyasi partilerimiz çok önemlidir. Esnaf teşkilatı olarak siyasi parti ayrımı yapmadan kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte çalıştık. Bundan sonra da ortak sorunlarda hep beraber çalışmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar hep uyumlu çalıştık. Şahsınızda yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kuzu ise sivil toplum örgütlerini önemsediklerini belirterek, sorunları bundan böyle hep birlikte çözmeye çalışacaklarını söyledi. Parti olarak milletvekilleriyle, belediye başkanıyla, il genel meclis üyeleriyle bir araya gelerek toplantılar yapacaklarını vurgulayan Kuzu, kış gelmeden bütün köyleri dolaşacaklarını ifade etti.
Köksal’ın bilgi ve tecrübelerinden de faydalanacaklarını vurgulayan Kuzu, bir telefon kadar yakın olduklarını ve her zaman birlikte çalışacaklarını sözlerine ekledi.
Kaynak: iha