• DOLAR 32,31 %-0.63
  • EURO 34,70 %-0.47
  • ALTIN 2.411,65 %-0.46
  • BİST100 10.046 %-0.37
  • BITCOIN 57.650 %-4.1
  • ETHERIUM 2.960 %-1.37
13°
4 saat önce Genel

Birleşmiş Milletler (BM), soykırımla yargılanan İsrail'in saldırıları sonucu Gazze Şeridi'nde oluşan enkaz ve molozun 2 yıldan uzun süredir Rusya ile savaşan Ukrayna'dakinden fazla olduğunu bildirdi.

5 saat önce Ekonomi

ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 23 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu.

5 saat önce Genel

TRT Genel Müdürü Sobacı, "Filtrelerle değil, adil bir vizörden dünyanın tamamına bakmaya gayret gösteriyor, insanı merkezimize alarak söz hakkının hakkaniyetli dağılımı için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

5 saat önce Genel

Sudan, İngiltere'yi pazartesi günü Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'nin Sudan'a ilişkin düzenlediği kapalı istişare oturumunun "biçimini ve niteliğini değiştirerek" kendi işlerine müdahale etmekle suçladı.

5 saat önce Genel

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan kadın hayatını kaybetti.

5 saat önce Genel

Uluslararası Adalet Divanı (UAD) Statüsü'nün 63. maddesi, Güney Afrika'nın İsrail aleyhine açtığı soykırım davasına Türkiye'nin müdahil olmasına imkan veriyor.

5 saat önce Genel

Karaman, Konya ve Kayseri'de etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle yollarda biriken su, araçların mahsur kalmasına ve kazalara neden oldu.

5 saat önce Genel

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, "İnsanlığın gözleri önünde bütün bir halkın yok edilmesine seyirci kalamayız, Filistin ölürse insanlık da ölür." dedi.

5 saat önce Genel

İtalya’nın Milano kentinde 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yapılan yürüyüş Filistin'e destek gösterisine sahne olurken göstericiler Gazze’de ateşkes çağrısı yaptı.

5 saat önce Genel

Uluslararası yardım kuruluşu Dünya Merkez Mutfağı (World Central Kitchen-WCK), Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deyr Belah'ta yerinden edilen Filistinli ailelere yemek dağıtımına yeniden başladı.