PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor’un Teknik Direktörü Levent Eriş, deplasmanda alınan her puanın önemli olduğunu ancak kendi evlerinde yaptıkları maçları mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.
Adanaspor’da hafta sonu oynanacak Altınordu maçının hazırlıkları devam ederken antrenman sahasının bakımda olması nedeniyle turuncu-beyazlı takım bugün de Gençlik Stadı’nda çalıştı. Teknik direktör Levent Eriş nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Ardından 5’e top kapma çalışması yapan futbolcular, taktik çift kale maçla çalışmayı sona erdirdi. Tedavileri tamamlanan Ahmet Dereli ve Fahri Akyol çift kalede yer alırken Merthan takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenmanın son bölümünde üst adalesinde ağrı hisseden Murat Yılmaz ise çalışmayı yarım bıraktı.
"SAHAMIZDA KAYIP YAŞAMAMALIYIZ"
Deplasmanda alınan her puanın önemli olduğunu fakat kendi evlerinde mutlaka kazanmaları gerektiğini söyleyen Levent Eriş, Bucaspor maçının ikinci yarısında geri dönüş adına verilen mücadeleyi beğendiğini vurguladı. Eriş, “Deplasmanda kazanılan puanların önemi lig sonunda anlaşılır. Özellikle Adana’da oynayacağımız maçları kazanmamız gerekiyor. Altınordu genç ve mücadeleyi seven bir takım. Zor bir müsabaka oynayacağız. Amacımız taraftarımızın önünde 3 puan almak” dedi.
Öte yandan, Pazar günü oynanacak olan karşılaşma için bilet satışları Passolig internet sitesinden ve Passolig Stadyum gişelerinden devam ediyor. Saat 15.00’da başlayacak müsabaka için kapılar saat 13.00’da açılacak ve seyirci girişi başlayacak.
Kaynak: iha