PTT 1. Lig’in 16. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak olan Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor.

Osman Yereşen Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesi Teknik Direktör Engin İpekoğlu futbolcularıyla sahada kısa bir toplantı yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından taktik ağırlıklı çalışan Adanaspor antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, geride kalan karşılaşmaları unuttuklarını ve Kardemir Karabükspor müsabakasına odaklandıklarını ifade etti. İpekoğlu, "Amacımız ligin ilk yarısını yakaladığımız bu çıkışla iyi bir konumda bitirmek. Maç maç önümüze bakıyoruz. Geride kalan müsabakalarda eksi ve artılarımızı gördük. Bu bağlamda önümüzde Kardemir Karabükspor müsabakası var. Hazırlıklarımız devam ediyor. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız bu karşılaşmadan, taraftarımızın da desteğini alarak güzel bir sonuçla ayrılmak istiyoruz." diye konuştu.

Adanaspor-Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hakem kadrosu belirlendi. Maçın orta hakemi Hatay bölgesinden Özkan Çeliker olurken yardımcılıklarını ise İstanbul bölgesinden Mehmet Kapluhan ve Balıkesir bölgesinden Ahmet Ayaz yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Sakarya bölgesinden Serkan Önsal olacak.

Öte yandan pazar günü saat 18.00'de 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Maç gününe kadar internet üzerinden satışı devem edecek olan, maç günü ise yetkili gişelerden satışa sunulacak biletlerin fiyatları ise şu şekilde; kale arkası 5 TL, maraton 10 TL, kapalı alt 15 TL, kapalı üst 20 TL.
Kaynak: cha