SPOR Toto Süper Lig'de ilk 4 maçını nağmağlup lider tamamladıktan sonra 4-0'lık İstanbul Başakşehir mağlubiyetiyle koltuktan inen Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa'yı 2-0 yenerken iddiasını yeniden ortaya koydu.
Oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi elde eden Akhisar Belediyespor, 13 puanla, Galatasaray'ın ardından averajla 3'üncü sırada yer aldı. Ligde lider Beşiktaş'ın 14 puanının bulunduğunu hatırlatan Akçay, en zor maçlarından birini galiyetle kapadıklarını vurgularken şunları söyledi:
"Kasımpaşa ligin en ofansif takımlarından biri. Çok yetenekli hücum oyuncuları var. Rakibi iyi analiz ettik ve başarılı olduk. Öne geçtikten sonra üzerimize geleceklerini bildiğimizden pas trafiklerini engelledik. Beklenmedik İstanbul Başakşehir mağlubiyetinin ardından böyle güçlü bir takımı yenmek gelecek için çok önemli. Sahada terlerini son damlaya kadar akıtan futbolcularımı kutluyorum."
KRAL GEKAS KALDIĞI YERDEN
Akhisar Belediyespor'un yıldız oyuncusu Gekas, gol serisine tek maçlık aranın ardından kaldığı yerden devam etti. Ligde Sivasspor, Kayseri Erciyesspor ve Fenerbahçe'ye üst üste 3 maçta 6 gol atan Yunanlı santrfor, İstanbul Başakşehir deplasmanında suskun kaldı. Gekas, 6 maçta 7'nci golünü Kasımpaşa ağlarına göndererek krallık yarışında zirvedeki yerini perçinledi.

FOTOĞRAF

Kaynak: dha