Alexander Milosevic kimdir ve Beşiktaş transferi gerçekleşti mi? Alexander Milosevic transferi ne zaman gerçekleşecek ve takımda ne zaman oyamaya başlıyor olacak. Alexander Milosevic golleri ve çok daha fazlası için yazımızı takip edebilirsiniz

Beşiktaş büyük bir atak yaparak Alexander Milosevic ile 4 yıllığına anlaşma yaptı ve bonservis olarak ise 900 bin Euro ödeneceği öğrenildi. Peki, Alexander Milosevic kimdir? 22 yaşında daha önce İsveç AIK Stockholm takımında oynayan oyuncu defans oyuncusu olarak göre vapıyor ve Beşiktaş için çok doğru bir karar olarak konuşuluyor. Bakalım İstanbul’a getirilen ve sağlık kontrollerinden gelen Alexander Milosevic takım tarafından ve taraflardan tarafından sevilecek mi ve en önemlisi oynadığı maçlarda adından söz ettirecek mi?

Prensipte birçok konu ile anlaşan takım ile oyuncu  devre arasında transferi gerçekleştiriyor olacaklar. Alexander Milosevic transferi ne zaman diye baktığımızda ilk yarıdan sonra aktif olarak oynayacağı görünüyor. 1,94 metre boyuna sahip olan oyuncu daha önce İsveç liginde en iyi oyuncu adını kazanmış ve oldukça beğenilen bir sporcu olarak hayatına devam ediyordu. Özellikle Alexander Milosevic golleri oldukça yankı uyandırmış ve tüm dünya tarafından tanınmaya başlamıştı.

Editör: TE Bilişim