İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta son 3 maçından 2 puan çıkaran Altay, pazar günü Atatürk Stadı'nda kendisi gibi 17 puanı bulunan Sarıyer'i yenip hem galibiyet hasretini sonlandırmayı hem de rakibini sıralamada altına almayı amaçlıyor.
İstanbul takımının teknik kapasitesi yüksek, deneyimli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu dile getiren teknik direktör Mesut Toros, "Kazanmak için mücadele gücümüzü üst seviyede tutmak zorundayız. İç sahada yeni bir galibiyete daha imza atacak güçteyiz" dedi.
Geçen hafta 1-1 sona eren İnegölspor maçında Mikail, Raşit, Ömer, İlyas gibi as oyuncuları yedek soyunduran Mesut Toros'un Sarıyer önünde aynı 11'i tercih edeceği öğrenildi. Siyah beyazlı takımda Gökhan, Yiğit, Orhan ve Furkan yine 11'de görev alacak. İzmir ekibinde kasığındaki ağrıları sonrası ultrasonu temiz çıkan Kaptan Emrah ile arka adalesinde zorlanma tespit edilen sol bek Serkan Silan günü düz koşu yaparak geçirdi. İki oyuncunun durumları maç saatinde kesinlik kazanacak.
ALTYAPIDAN TAZE KAN
Altay, altyapıdan yetişen iki genç oyuncuyla profesyonel sözleşme imzalayarak geleceğe yatırım yaptı. Siyah beyazlıların U-19 Takımı'nda görev alan 17 yaşındaki forvet oyuncusu Batuhan Türk ve aynı yaştaki stoper Ulaş Zengin, 3'er yıllık mukaveleme imza attı. Ulaş'ın U-19 Milli Takımı'na çağırılacağı öğrenildi.

Kaynak: dha