Stat: İzmir Atatürk
Hakemler: Mehmet Emre Atasoy, Baki Yiğit, Osman Karakaş
Altınordu: Tolgahan Acar, Uğur Arslan Kuru, Yusuf Abdioğlu, Çağlar Söyüncü, Yusuf Acer, Cengiz Ünder, Timur Temeltaş (Dk. 71 Murat Yılmaz), Erdoğan Yeşilyurt, Berkay Samancı, Arif Morkaya, Göksu Türkdoğan (Dk. 79 Yıldıray Koçal)
Şanlıurfaspor: Necati Yılmaz, Ekrem Hayyam Dağ, Şaban Özel, Onur Akbay, Veysel Aksu, Mustafa Aşan, Kıvanç Karakaş, Diogo Jorge Moreno Valente, Kubilay Sönmez (Dk. 65 Kenan Karışık), Doudou Ursul Tanguy Junior Mangini (Dk. 59 Ahmet Arı), Arnaldo Edi Lopes Da Silva (Edinho) (Dk. 86 Cicero Casimiro Sanches Semado)
Sarı kartlar: Dk. 28 Yusuf Abdioğlu, Dk. 38 Yusuf Acer, Dk. 85 Arif Morkaya (Altınordu), Dk. 43 Mustafa Aşan, Dk. 74 Kıvanç Karakaş, Dk. 82 Arnaldo Edi Lopes Da Silva (Edinho) (Şanlıurfaspor)

PTT 1. Lig'in 15. hafta maçında Altınordu ile Şanlıurfaspor arasında oynanan karşılaşmada iki takımın çabası da gol getirmedi ve mücadele başladığı gibi 0 - 0 berabere sona erdi.

26. dakikada Şanlıurfaspor'da Kubilay Sönmez'in şutunda top yan direkten oyun alanına döndü.

Golsüz berabere sona eren maçın ardından iki takım da birer puana razı olurken bu sonuçla Altınordu puanını 20 yaparken, Şanlıurfaspor ise 16 puana yükseltti.
Kaynak: cha