PTT 1'inci Lig'de Adanaspor'u deplasmanda 3-0 yenerek hem ilk galibiyetini alan, hem de bu sezon ilk kez bir maçta 1'den fazla gol atan Altınordu, cumartesi günü Manisa'da konuk edeceği Antalyaspor'u da gözüne kestirdi.
Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, ligde Osmanlıspor'la birlikte mağlup olmayan 2 takımdan biri olan Antalyaspor'a ilk mağlubiyeti tattırmak için mücadele edeceklerini söyledi. Antalyaspor aynı zamanda attığı 18 golle, en skorer takım unvanını da Osmanlıspor'la paylaştığını hatırlatan Hüseyin Eroğlu, rakiplerinin ligin üstünde oyunculara sahip olduğunu söşledi. Ancak kimseden çekinmediklerini ifade eden Eroğlu, şöyle devam etti:
"İlk 5'te yer alan lider Osmanlıspor, Kayserispor ve Alanyaspor karşısında ortaya koyduğumuz futbol bizi memnun etmişti. Şimdiye kadar hiçbir müsabakada kimse bize ezici üstünlük kuramadı. Antalyaspor'un gücünü biliyoruz, ancak biz de iyi bir takım olduğumuzu kanıtladık. Moralimiz yerinde. Deplasmandan sonra iç sahadaki ilk galibiyetimizi almak için son düdüğe kadar savaşacağız."
İBRAHİM'DEN İYİ HABER
Altınordu'da geçen hafta deplasmanda oynanan Adanaspor maçı öncesi ayak bileğinden sakatlandığı için kadrodan çıktarılan forvet İbrahim Yılmaz'ın iyileşmesi teknik heyeti sevindirdi. İki gün dinlenen golcü oyuncunun ağrılarının dindiği ve takımla çalışmalara başladığı bildirildi. Şeytan'da tedavileri süren Arif, Rıza ve Timur bu hafta da kadroda yer almayacak.
İKİNCİ BİLBAO SEFERİ
İspanya'nın dev takımlarından Athletic Bilbao ile kardeş kulüp olmak için ilk ziyaretini eylül ayında gerçekleştiren Altınordu, ikinci İspanya seferine birinci ziyarete katılmayan Başkan Seyit Mehmet Özkan'la çıktı. PTT 1'inci Lig'de yabancı futbolcu oynatmayan tek takım olan Altınordu'nun Başkanı Özkan ile kadrosunda BASK Bölgesi dışında futbolcu bulundurmayan Bilbao'nun Başkanı Josu Urrutia'nın bu akşam Athletic Bilbao-Porto Şampiyonlar Ligi maçı öncesi bir araya geleceği belirtildi. Başkanların iki kulüp arasında hayata geçirilecek işbirliği protokolüyle ilgili son rötuşları yaptığı belirtildi.
U 13'ler şampiyon
Altınordu U-13 takımı, Antalya'daki Orient Pearl Cup'ta yenilgisiz şampiyon oldu. Romanya temsilcisi FC Argeş'i 4-0, Bulgar Montana'yı 3-0, Kazakistan ekibi Caspiy'i 2-0 ve finalde Azerbaycan’dan Vatan'ı 8-0 ile geçen kırmızı lacivertliler, gol yemeden namağlup kupaya uzandı. Turnuvada stoper Gökhan Solar antrenörler arasında yapılan değerlendirmede en iyi oyuncu seçildi.

FOTOĞRAF 

Kaynak: dha