GAlatasaray'dan kiralık olarak Malaga'ya giden Faslı yıldız futbolcu Amrabat için Malagalı yetkililer Galatasaray'ın kapısını Çaldı. Amrabat'ın Malaga'da kalması için teklif sunuldu fakat görüşmeden sonuç alınamadı. Malaga'nın üst düzey 3 yöneticisinin, Amrabat'ın bonservisini almak amacıyla İstanbul'da Galatasaray ile görüştüğü ileri sürüldü. La Liga ekiplerinden Malaga'nın Galatasaray'dan kiraladığı Amrabat'ın bonservisini almak amacıyla İstanbul'a geldiği iddia edildi. Galatasaray yöneticileri, Amrabat için Malagalı yetkililer ile İstanbul'da bir araya geldi. Amrabat'ın Malaga'da kalması için sarı-kırmızılı yönetime teklifte bulunuldu.

Nordin Amrabat, Galatasaray ile yapılacak görüşmenin Malaga'nın kendisine güvendiğini gösterdiğini vurgulayarak, "Onların bu görüşmeyi yapması iyi bir şey çünkü bana güvendiklerini gösteriyorlar. Bu benimle mutlu olduklarını gösteriyor. Ancak ben şu an Malaga ile ligi bitirmeye odaklandım" dedi.

"ŞU AN GELECEĞİMİ DÜŞÜNMÜYORUM"
Şu an geleceği hakkında karar vermediğini ve bu konuyu düşünmediğini belirten Amrabat, sadece sezonun bitmesine odaklandığını açıkladı.

Görüşmeyle ilgili açıklamalarına devam eden Amrabat, "Kalmamı istedikleri için sevindim. Çünkü benimle mutlular ve bu insana güven kazandıran bir durum. Belki maçtan sonra onlarla bu konuyu konuşurum" diye konuştu.

"MALAGA'DA KALMAK BENİM ELİMDE DEĞİL"
Taraftarların kendisine olan sevgisi hakkında da açıklama yapan 28 yaşındaki orta saha, "Sevildiğimi hissediyorum ve taraftarların desteğinden dolayı çok mutluyum. Bazen oynamadığım zamanlarda, ısınırken taraftarlar benim adımı bağırdı ve beni alkışlayarak bana destek oldular. Bunlar benimle mutlu olduklarını gösteriyor ancak Malaga'da kalmak benim elimde olan bir şey değil" ifadelerini kullandı. 
Editör: TE Bilişim