Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Uğurlu, Türkiye Kupası’nda final oynamak istediklerini söyledi.

Türkiye Kupası’nda H Grubu'nun ilk maçında Antalyaspor evinde Giresunspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrası her iki takım hocaları da maçı değerlendirdi. Sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edilen Yusuf Şimşek’in yerine alt yapı sorumlusu Mehmet Uğurlu takımın başında maçlara çıkmaya devam ediyor.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan kırmızı beyazlı takımın teknik sorumlusu Mehmet Uğurlu, Antalyaspor için kupa ya da ligin fark etmediğini, aynı ayarda maçları ciddiye aldıklarını söyledi.

Kupada grup maçlarına iyi başlamak istediklerini ve bunu da başardıklarını açıklayan Mehmet Uğurlu, "Kupa maçına da futbolcularımız çok iyi başladı. Golü yedikten sonra şoku atlatıp2 gol attık. Guruptan birinci ya da ikinci çıkmak istiyoruz." dedi.

Türkiye Kupası final maçının Antalya Arena’da oynanacağını hatırlatan Teknik Sorumlu Uğurlu, kendi sahalarında kupada final oynamak istediklerini belirtti. Uğurlu, kupaya ciddi bir şekilde hazırlandıklarını, Mersin maçındaki moralle maça çıktıklarını, Trabzonspor karşısına ise moralli gidip oradan da puan ya da puanlar alarak dönmek istediklerini vurguladı.

ERKAN SÖZERİ: ASIL HEDEFİMİZ LİG

Giresunspor Teknik Sorumlusu Erkan Sözeri, maça iyi başladıklarını Antalyaspor’un Mersin maçına çıktığı ilk 11’le kendilerine karşı sahaya çıktıklarını hatırlattı.

Maçta sadece Eto’o’nun olmadığını kaydeden Erkan Sözeri, "Kupada hedefi olduklarını gösteriyor. Maçın içinde öne geçtik. Antalya’nın bir sistem oturmak istediğini de biliyoruz. Önlemlerimizi de aldık son 10 dakikayı çıkarırsak yediğimiz 2 golün dışında pozisyon vermedik." diye konuştu.

Oyuncularının iyi bir mücadele sergilediğini ifade eden Sözeri, genç oyuncularını tebrik ettiğini, umut vaat eden mücadele sergilediklerini söyledi. Sözeri, Antalyaspor’a hem kupada hem de ligde başarılar dilerken kendi hedeflerinin ise asıl lig olduğunu belirtti.
Kaynak: cha