TORKU Konyaspor, bugün Aykut Kocaman'la 1,5 yıllığına sözleşme imzaladı. Aykut Kocaman, mukaveleyi imzalarken, "Konya'ya yakışan bu güzel stada yakışan şekilde bir takım ortaya çıkarmak en büyük hedefimiz olacak" dedi.
Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nda gerçekleştirilen imza törenine Torku Konyaspor Başkan Ahmet Şan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve yeşil beyazlı taraftarlar katıldı. İmza töreninden sonra Torku Konyaspor’un atkısı boynuna alan Kocaman’a taraftarların yoğun ilgi gösterdi. Stadyumda sahaya çıkarak basın mensuplarına poz veren Kocaman, taraftarların isteğini kırmayarak fotoğraf çektirdi.
Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, ilza töreninde sezona iyi başlayamadıklarını belirtti, "Bugünden itibaren ikinci dönemi başlamış oldu. Daha önce çalıştığımızda Torku Konyaspor'un en başarılı dönemini beraber yaşamıştık. İnşallah o başarılı sezonu geçeriz" dedi.
Aykut Kocaman, ise Konya'da 2005-2006 sezonunda görev yaptığını hatırlattı, "Bu güzel stada yakışan şekilde bir takım ortaya çıkarmak en büyük hedefimiz. Şunu net söyleyebilirim. Bütün benliğimizle 'kulübü ve takımı nasıl daha iyi organize edebiliriz, nasıl daha yukarı çıkarabiliriz' bunun için çalışacağız" diye konuştu.

 FOTOĞRAF

Kaynak: dha