Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi A grubunda mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, Fenerbahçe Koleji ile karşılaştığı maçı galip tamamladı. Sporcular, başarıyı Kayhan Döner Sofrası’nda kebap yiyerek kutladı.
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, kendi sahasında ve ilk dönemin son maçı olan zorlu Fenerbahçe Koleji karşılaşmasını galibiyetle tamamladı. Büyükşehir, ilk devreyi 6 galibiyet 1 mağlubiyet ile ikinci bitirerek lige verilen 3 haftalık araya moralli girdi. Maçın ardından basketbolcular, teknik ekip ve yöneticiler Kayhan Döner Sofrası’nda düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Galibiyet sevincinin hakim olduğu yemekte sporcuları tebrik eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, sporcuların çalışmalarından ve ortaya koydukları performanstan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Satık, basketbol maçlarını izleyen seyircilerin de bu yıl spora doyduğunu ve her maçı daha fazla taraftarın izlediğini hatırlattı. Kadroda yer alan sporcuların çok genç yaşta olduklarının altını çizen Satık “Arkadaşlarımıza güveniyoruz, onlar da bu güveni boşa çıkarmıyorlar. Sahada terlerinin son damlasına kadar mücadele ediyorlar. Zaman zaman elbette hatalar oluyor, olacaktır da. Genç bir ekip ve önümüzde uzun bir süreç var. Ligi güzel yerde bitirip play off’lara kalmayı istiyoruz” dedi.
Basketbol Baş Antrenörü Levent Günenme ise “Sporcularımı tebrik ediyorum. İkinci devre daha da iyi olmaya çalışacağız. Genç bir takımız, güzel basketbol izlettirmeye devam etmek istiyoruz. Bunun için de daha da fazla çalışacağız” dedi.
Takıma 9 gün izin verdiklerini de dile getiren Günenme, Ağustos ayından beri durmaksızın çalışmalara devam ettik. Lig zorlu bir maraton, devrenin sonuna geldik ve güzel yerde bitirdik. Arkadaşlarımız da bu süreçte çok yoruldular. Dinlenmeyi hak ettiler. 9 gün sonra tekrar topbaşı yapıp çalışmalara devam edeceğiz. Umarım 2. devrenin sonunda da hedefimize ulaşırız” şeklinde konuştu.
Kaynak: iha