Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta maçında Galatasaray'ı 2 - 1 mağlup eden Beşiktaş'ın kaptanı Ersan Gülüm, " Rakipler bizden çekiniyor. Kazandık, mutluyuz" dedi.


Yayıncı kuruluşa konuşan Ersan, şunları söyledi;


"Oyunun hakimi bizdik. İyi oynadık, baskılı oynadık. Taraftarlarımız bizi güzel şekilde destekledi. Hatalı bir gol yedik. Baskılı oynarken golü yedik. Gol bulacağımızı biliyorduk. Pes etmedik ve kazanmayı bildik. Yolumuza devam ediyoruz. İlk yarıyı lider kapatmak istiyoruz. Geçen senelerde oyunumuz aynıydı ama yeni takımdık. Bu sene derbilerde daha tecrübeliyiz. Rakipler bizden çekiniyor. Kazandık, mutluyuz."


Takımının bir golüne imza atan Mario Gomez ise, "Sporting Lizbon maçının hayal kırıklığı vardı. Bugün harika oynadık. Rakibe hiç şans tanımadık. Kazanmayı hak ettik. Takım içindeki atmosfer harika. Her geçen gün daha iyi oluyoruz. Kaybettiğimiz Sporting maçından sonra bazı hikayeler üretildi. Yardımlaşma duygumuz çok yüksek. Bu sebeple lideriz. Bu tarz maçlar oynamayı çok seviyorum. Maçın hakkını verdik ve kazandık" diye konuştu.


Olcay Şahan da, "Önemli bir galibiyet aldık. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim