Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Club Brugge'e 3-1 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE BILIC'İN AÇIKLAMALARI

"Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. İyi oynadık ilk yarı ve iyi bir oyun çıkardık. Gol bulamadık ve tamamiyle üstündük. Bazı fırsatlar yakaladık, Brugge sadece duran toplarla tehlikeli olmaya çalıştı. Bizim dalgınlığımız ile De Sutter'in yakaladığı bir pozisyon vardı ilk yarıda. Çok ucuz bir gol yedik, gerçekten şok geçirmiş bir durumdaydık. 1-1'de şansımız vardı, ikinci golden sonra oyundan düştük. Oyun 1-1'ken taraftarları anlayamıyorum. Neden bilmiyorum, o noktada durduk, sonra da oyundan düştük"

"BU AKŞAM BİZİM BAŞIMIZA BU GELMEMELİYDİ"

"Oyunculara sesimi duyuramadım. İlk gol şok etkisi yarattı, ama yaratmaması gerekiyordu. Daha zamanımız vardı. İkinci golü atmak için acele ettik ve oyun uzun toplatta döndü. Takım boyumuz bu kadar uzayınca, Brugge gibi derli-toplu oynayan bir takıma karşı oynamak zorlaştı. Bu ilk defa bir futbol takımının başına gelmiyor, ama bu akşam bizim başımıza gelmemeliydi"

"UMUDUMUZ VARDI"

"Biz umudumuz vardı, turu geçeceğimize gerçekten inanıyorduk. Bu noktada çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Hemen ayağa kalkmamız ve toparlanmamız gerekiyor. Ligin geri kalanına Fenerbahçe maçından başlayarak konsantre olmamız gerekiyor"
Editör: TE Bilişim