PTT 1'inci Lig'de geçen hafta İzmir derbisinde Karşıyaka'ya 1-0 yenilerek düşme potasına giren Bucaspor, yarın taraftarının önünde zirve mücadelesi veren Şanlıurfaspor'la kozlarını paylaşacak. Buca Arena'da saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Bülent Birincioğlu yönetecek. Müsabakanın bilet fiyatları kale arkaları 5, maraton 10, kapalı 15 ve VIP tribünü 35 TL'den satışa sunulacak.
Sarı lacivertlilerde kart cezalısı stoper Gökhan Şanlıurfaspor'a karşı forma giyemeyecek. Tedavisi süren orta saha Jebrin'in ise durumu belirsiz. Teknik direktör Sait Karafırtınalar hem sportif hem de ekonomik yönden zor günler geçiren Bucaspor'un yeniden atağa kalkacağını belirterek, "Şanlıurfaspor maçı bizim için milat olacak. Kazanarak üzerimizdeki kara bulutları dağıtacağız" yorumunu yaptı.
MUHTARDAN DESTEK
Ekonomik yönden zor günler geçiren Bucaspor'a, Bucalı muhtarlardan destek geldi. Başkan Hüsnü Kaya'yı kulüpte ziyaret eden muhtarlar, kulübe ellerinden gelen yardımı yapacaklarının sözünü verdi. Gaziler Mahallesi Muhtarı Serkan Dağdelen, Bucaspor'un Buca ilçesinin ismini tüm Türkiye'ye duyurduğunu belirterek, " Bucalı muhtarlar olarak üzerimize düşen her ne varsa yapmaya hazırız ve hep Bucaspor'un yanındayız" dedi.

FOTOĞRAF

 

Kaynak: dha