Bursaspor, Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını pilot takımı Yeşil Bursa ile yaptığı hazırlık maçı ile sürdürdü.

Müsabaka A Takımın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bursaspor'un gollerini Bakaye Traore ve Deniz Yılmaz kaydederken, pilot takımın Yeşil Bursa'nın golü ise Mertcan Erdem'den geldi.

Antrenman maçına Bursaspor, Harun Tekin, Hajime Hosogai, Furkan Emre Ünver, Tomas Sivok, Aziz Behich, Bekir Yılmaz, Ricardo Faty, Miroslav Stoch, Bakaye Traore, Balazs Dzsudzsak, Kubilay Kanatsızkuş ilk 11'i ile çıktı. İkinci devrede ise Harun, Hosogai, Şamil, Dany, Emre, Jorquera, Jem, Batalla, Sercan, Deniz ve Necid 11'i ile mücadele etti.

Pilot takım Yeşil Bursa ise ilk yarıya, Muhammed Şengezer, Kadir Turhan, Bilal Hallaçlar, Mehmet Kalkan, Oğulcan Şahin, Serdar Aydın, Anıl Çetin, Enes Ata, Emirhan Çolak, Mertcan Erdem, M. Emre Can 11'i ile, ikinci yarıya ise Volkan Tercan, Tugay Meşekoparan, Kenan Uz, Ekrem Çalışanlar, Mustafa Ün, Çağrı Gülcü, Barış Sinan Üstün, Semih Özen, Berk Buruk, Salih Ayaz, Fevzi Can Bozkuş 11'i ile çıktı.

Bursaspor, yarın akşam saatlerinde basına kapalı yapacağı antrenmanla Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Cihan
Kaynak: cha