Galatasaray’ın Kamerunlu oyuncusu Dany Nounkeu kiralık olarak forma giydiği Fransa’nın Evian kulübünde ortaya koyduğu performans ile bir önceki kulübü Granada taraftarlarını şaşırttı.

Granada’da aylarca hiç top koşturmayan Galatasaraylı Dany’nin, Evian formasıyla Fransa’da imzasını attığı işler İspanya’da büyük yankı buldu.

Galatasaray’dan kiralık olarak Fransa’nın Evian takımında top koşturan Dany Nounkeu, eski kulübü Granada ve ona yakın çevreleri şaşkınlık içerisinde bıraktı. Kamerunlu futbolcu ilk olarak sezonun başında Granada’ya kiralanmış fakat yarım sezon süresince burada yalnızca bir kupa mücadelesinde 45 dk forma giyme fırsatı bulmuştu.

Granada mahalli medyası, 29 yaşlarındaki savunmacının yeni takımındaki oldukça başarılı performansıyla alakalı özel haberler yaptı . “Evian’da hem kaptan aynı zamanda skorer” başlığıyla verilen haberde Dany’nin stabil bir biçimde forma giydiği ve takımın vazgeçilmezi haline geldiği, onun gelişiyle savunmanın toparlandığı yorumları yapıldı.

Nice mücadelesinde fileleri havalandırma başarısı da gösterdiği anlatılan oyuncuya kısa zamanda kaptanlık pazubandının da teslim edildiğine dikkat çekildi. Kümede kalma maçı veren Evian’a büyük katkısı olduğu anlatılan oyuncunun, Fransa’da haftanın en güzel 11’ine seçildiğine de vurgu yapıldı. Granada’da silik bir görüntü çizen Kamerunlu futbolcunun bu görüntüsünün, şaşkınlık verici olduğu kaydedildi. 
Editör: TE Bilişim