Beşiktaş Gene Tarihini Kendi Yazdı

Beşiktaş tarihi bir hezimete uğradığı Liverpool karşısında intikam için ingilterede ki maçta 1-0 geride bıraktığı maçın rövanşında İstanbul'da adeta 70 bin kişinin karşısında genç oyuncu Tolgay'ın 72 dakika'da attığı adeta out'tan gole dönen falsolu bir topla Liverpool kalecisini yıktı. 90+ 3 te Demba BA'nın direkten çıkan topuna yorumu da oldukça etkileyiciydi.
Basın mensuplarının o pozisyonu nasıl değerlendirdiniz sorusuna; "Allah öyle istedi ve bizim penaltılarda kazanmamız gerekiyormuş dedi."

Dünya Basınında da Geniş Yankı Aldı Beşiktaş'ımızın Galibiyeti

İsveç

Aftonbladet gazetesinin internet sitesi "Liverpool'un kabus gecesi" haber başlığıyla verdiği manşette Beşiktaş'ın sonuna kadar hak ettiğine değinildi.

Almanya

Alman Basını "Arslan attı Beşiktal Liverpool'u eledi" başlığının dışında galibiyetten çok Hamburg'un eski oyuncusu olan Tolgay'ın başarısına yer verildi.

Amerika

Televizyon kanallarından ESPN'nin internet sitesi ise Beşiktaş'ın galibiyetini " Liverpool kötü futbolunun bedelini penaltılarda elenerek ödedi" ifadesi kullanıldı. Bilic'in bu galibiyetle Avrupa futbolunda kendisini birkez daha gösterdiğini kanıtlamış oldu.

UEFA

Uefa ise bu galibiyete sessiz kalamadı. Galibiyetin karelerini sayfalarında duyuran site'de Beşiktaş'ın performansı ve Avrupa kupalarında kırılan en çok izlenen seyirci rekoruna değinildi.

Beşiktaş sonuç olarak hem tarihi hemde rekoru dün gece yazmış oldu. Rekorlara alışık olan Çarşı taraftarı daha önce gene Liverpool maçında 132 desibel ses rekoru ile guinness rekorlar kitabına girmeyi başarmıştı.

Herşeyin kötüye gittiği bu hayatta bir gerçek Beşiktaş. Helal  olsun Kara kartal

yenihaberler.com.tr


Editör: TE Bilişim