Galatasaray kulübü Başkanı Dursun Özbek, sezonun ikinci yarısında herkesin bambaşka bir Galatasaray izleyeceğini söyledi.

1905 GSYiAD tarafından düzenlenen yılbaşı balosuna katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek gazetecilere açıklamalarda bulundu.

2015 yılının kendileri için güzel geçtiğini söyleyen Özbek, "2015 yılı gayet güzel geçti. 3 kupa, 4. yıldız hepsi bu dönemde geldi. Ara transfere giriyoruz. Taraftarlarımıza buradan mesaj vermek istiyorum. Mustafa Hocam, ekibimiz hem scout ekibi hem de yönetimimiz ciddi bir çalışma içindeyiz. Eksiklerimizi biliyoruz. Ara transferde bunları gidermek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Taraftarlar bambaşka bir Galatasaray izleyecekler ikinci dönemde." dedi.

"UEFA KONUSUNDA DİKKATLİYİZ"

UEFA kriterlerinin transfere etkikisi sorulan başkan Özbek, "Etmemesi için elimizden geleni yapacağız. Çok dikkatliyiz o konuda. Hiç kimsenin endişe duymaması lazım. Biz çok iyi hazırlandık bu ara dönem için. İkinci yarı bambaşka bir Galatasaray var." diye konuştu.

Devre arası yapılacak yeni transferlerin beklentileri karşılayıp karşılamayacağına ise Dursun Özbek, "Yönetim olarak taraftarlarla biz her zaman el ele, sırt sırta olmamız gerekiyor. Onların istekleri bizim için olmazsa olmazımızdır. Biz mesajları alıyoruz. Bu konuda Denizli hocam takımla 3 haftayı buldu. Çalışmaların neticesini bize 1-2 gün içerisinde bildirecek. Ona bağlı olarak, onun tespitleri doğrultusunda son derece iyi bir ikinci yarı geçireceğiz. Taraftarlarımız iyi bir Galatasaray izleyecek." cevabını verdi.

"BEKLENTİLERE CEVAP VERMEYE MECBURUZ"

Taraftarların son oynanan maçta kendilerine yönelik yaptıkları protestolara da cevap veren başkan Dursun Özbek, "Beklenti yüksek. Galatasaray ligde çıtayı yükselten bir takım. Son 4 senede 3 kere şampiyon olmuş, 4. yıldızı takmış. Taraftarlarımıza hak veriyorum. Çıta çok yükseğe çıktı. Onun için de beklentiler çok yüksekte. Yönetim olarak da biz bunu karşılamaya mecburuz." dedi.

Kasımpaşa’da forma giyen Ryan Donk’un Galatasaray’ın transfer listesinde olduğu yönünde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine ise Başkan Özbek, "Transfer ile ilgili hocamdan bilgi bize ulaşmadı. Ulaştığı zaman gerekli bilgilendirmeyi yapacağız." diye cevap verdi.
Kaynak: cha