Türk futbolunun en mühim adları arasında yer alan Emre Belözoğlu, şu sıralar karar aşamasında. Çünkü 31 Mayıs itibariyle sarı-lacivertli kulüp ile olan sözleşmesi sona eriyor.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sarı Lacivert Fenerbahçe'de 2 yıl daha futbol oynamak isteyen ancak sözleşmesi konusunda henüz bir adım atılmayan ulusal oyuncu, futboldaki geleceğini çizdi. Türkiye'nin yeni Şenes Erzik'i olma yolunda adımlar atmayı planlayan tecrübeli yıldız, en az 2 sene daha futbol oynayıp spor yöneticiliği okuyarak, bu süre sonrasında Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği FIFA ya da UEFA'da vazife almayı hedefliyor.

FENERBAHÇE OLMAZSA BAŞAKŞEHİR

Emre Belözoğlu, sezon sonunda Sarı Lacivert Fenerbahçe ile anlaşmaya varamazsa ne olacak? Emre bunun için de planını yapmış durumda. Eğer sarı-lacivertli kulüp ile anlaşma sağlayamazsa İstanbul Başakşehir'de futbol oynayıp bir taraftan da spor yöneticiliği okuyacak.

Milli oyuncu, UEFA'da yıllarca vazife yapan Şenes Erzik gibi Avrupa ve dünya futbolunda Türkiye'nin yeni yüzü olmak istiyor. 
Editör: TE Bilişim