SUAT Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, takımının oyunundan memnun olduğunu belirtti, "Şu anda Bursaspor maçını düşünüyoruz" dedi.
Bülent Korkmaz, Beşiktaş galibiyetinin ardından Çaykur Rizespor karşısında galibiyeti kaçırdıklarını anlatırken şöyle konuştu:
"Beşiktaş maçını kazandık, Çaykur Rizespor deplasmanından da 1 puan aldık. Tabii 10 kişi kalmış rakibe karşı kazanmamız gerekirdi. Ama, saha şartları nedeniyle bu olmadı. Maçın ikinci yarısında rakip 9 kişi de kalsa, pas yapacak bir durum yoktu. Biz pas yapmayı ve futbol oynamayı seven bir takımız. Bunu yapmaya çalıştık ama olmadı. Ancak, 4 deplasmanda da kaybetmedik. ''
"CEM CAN VE ANIL SAKAT"
Bülent Korkmaz, takımında Cem Can ile Anıl'ın sakatlıkları bulunduğunu açıkladıktan sonra bu hafta oynayacakları Bursaspor için şunları söyledi:
''Bursaspor çok iyi bir takım. Çok fazla özellikleri olan futbolcuları bir arada bulunan, çok tempolu oynayan bir takım. Bizim de aynı tempoyu, mücadeleyi sahada göstermemiz lazım ki, futbolcularımın bu gösterdiklerini düşünüyorum. Takımda Cem Can'ın bir sakatlığı var. Milli takım arasından sonra Cem Can gelecek. Fiziksel olarak iyi durumda, onun bir sıkıntısı yok. Başka da bir problemimiz yok çok şükür. Onun dışında Anıl'ın ufak bir adale sertliği var.  Anıl'ın durumu yarın tam olarak netleşecek. İnşallah hafta sonuna kadar hazır oluruz."
BAZILARI GERÇEKLERİ GÖRMÜYOR
İlk yarıda 9 maçı dışarda oynayacaklarını hatırlatan Bülent Korkmaz, sözlerini şöyle tamamladı:
''Birinci devredeki fikstürümüz çok zor. Kendi sahamızda hem şampiyonluğa oynayan takımlarla hem de yukarıya oynayacak takımlarla oynuyoruz. 6-7 maçı içeride oynuyoruz. Ama ikinci yarı çok farklı. İkinci yarıda 9  maçı kendi sahamızda oynayacağız ve 9’u da bizim rakibimiz olan takımlar. Bu bizim gidişatımızı da belli edecek. Sakatlıklar konusu futbolun içinde olan bir konu ve bunlar olacaktır. Uyum sorunu da olacak. Ancak, ikinci yarı bizim için daha iyi olacak. Takımımın şu anki oyunundan memnunum. Şu anki konsantrasyonumuz Bursaspor maçı. Bursaspor maçını yaşıyor ve o maçı düşünüyoruz. İnşallah oradan da iyi sonuç alacağız.''

FOTOĞRAF 

Kaynak: dha