Devre arasında takıma 4 takviye yaptıran ve yeni sezon öncesinde gönderilecek futbolcuların listesini neredeyse hazırlayan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Benim takımım” diyebileceği bir ekip oluşturmak için yaklaşık bir maaş aradan sonra yeniden Avrupa yollarına düştü. Liglerin ertelenmesini fırsat bilen ve hafta nihayetinde İtalya ve Almanya’da oynanacak karşılaşmaları izlemeyi planlayan Yanal’ın hedefinde hem yabancı hem de gurbetçi oyuncular var.

İtalya’da Cagliari’nin Erkan Zengin’in de ulusal takımdan arkadaşı olan İsveçli oyuncusu Albin Ekdal’ı, ardından Almanya’da Mainz’in gurbetçi oyuncusu Yunus Mallı’yı takip edilecek olan Ersun Yanal’ın listesinde Hannover’den Kenan Karaman ve Werder Bremenli Junuzoviç’in bulunduğu da vurgulandı.

YÖNETİME ‘TEKİRDAĞ’ TEPKİSİ

Bu arada Trabzonspor idaresinin, misyon süresiyle alakalı mahalli mahkemenin hükmünü onaylayan Yargıtay’a, karar düzeltme itirazını Tekirdağ’dan yapması reaksiyon çekti. Yönetimin, Tekirdağ’dan yaptığı karar düzeltme müracaatının postayla Trabzon’a gönderileceği, burada mahkemenin davacılardan karar düzeltme talebiyle alakalı görüş aldıktan sonra dosyanın yeniden Yargıtay’a gönderileceği belirtildi. Trabzonspor idaresinin, vakit kazanmak için karar düzeltme başvurusunu postayla Tekirdağ’dan yapmasına camiadan reaksiyon gösterildi. Taka Gazetesi, “Trabzonspor yönetimi Yargıtay sürecini uzatmak için kulağı tersinden tutuyor”, Kuzey Ekspres Gazetesi, “1 hafta süre kazanmak için”, Günebakış Gazetesi, “Tekirdağ ayıbı. Trabzonspor yönetimi sandığa gitmemek için her yolu deniyor” ifadeleriyle yönetimin tutumunu eleştirdi. 
Editör: TE Bilişim