Stat: Eskişehir Atatürk
Hakemler: Murat Erdoğan, Abdullah Uğur Sarı, Cevher Ahen
Eskişehirspor: Sinan Ören, Sezgin Coşkun, Anıl Karaer, Kamil Ahmet Çörekçi, Aytaç Öden, Dorukhan Toköz (Dk. 45 Jordi Figueras), Anel Hadzic, Ömer Faruk Canbirdi (Dk. 56 Vladyslav Kulach), Tornike Okriashvili, Mehmet Murat Uçar, Sebastian Andres Pinto Perurena (Dk. 67 Axel Meye)
Bursaspor: Harun Tekin, Erdem Özgenç, Furkan Emre Ünver, Tomas Sivok (Dk. 46 Dany Nounkeu), Emre Taşdemir (Dk. 46 Mert Örnek), Furkan Soyalp, Emirhan Aydoğan, Bakaye Traore, Juan Isaac Cuenca Lopez (Dk. 46 Kubilay Kanatsızkuş), Aydın Karabulut, Tom Denise H. De Sutter
Goller: Dk. 37 Ömer Faruk Canbirdi, Dk. 87 Kamil Ahmet Çörekçi (penaltı) (Eskişehirspor), Dk. 50 Bakaye Traore, Dk. 69 Kubilay Kanatsızkuş, Dk. 89 Tom Denise H. De Sutter (Bursaspor)
Sarı kartlar: Dk. 45 Anel Hadzic, Dk. 71 Axel Meye (Eskişehirspor), Dk. 62 Furkan Emre Ünver (Bursaspor)

Türkiye Kupası C Grubu 6. ve son maçında karşı karşıya gelen Eskişehirspor ile Bursaspor arasındaki gol düellosu şeklinde geçen mücadeleyi konuk Bursaspor 3 - 2 kazandı.

Karşılaşmanın 90+2. dakikası oynanırken stat ışıklarının sönmesi sonrasında karşılaşma durdu. Yaklaşık 20 dakika sonra ışıklar yandı ve kalan iki dakikada da sonuç değişmedi ve Bursaspor, Eskişehirspor'u deplasmanda 3 - 2 mağlup etti.

Bu sonuçla konuk Bursaspor, 6'da 6 yaparak puanını 18'e çıkardı ve bir üst tura lider olarak yükseldi. Ev sahibi Eskişehirspor ise 6. haftalar sonunda 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3 yenilgi, -1 averaj ve 7 puanda kaldı. Eskişehirspor, bu yenilgi ile 7 puanda kalınca 7 puanı olan Büyükçekmece Tepecikspor ikili averajla grubu ikinci sırada tamamladı ve bir üst tura çıktı.

Büyükçekmece Tepecikspor, grup maçlarında Eskişehirspor'u 3. maçta evinde 2 – 1 yenmiş, 4. maçta ise Eskişehir'de 2 - 2 berabere kalmıştı. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Büyükçekmece Tepecikspor, Eskişehirspor karşısında bir galibiyet bir de beraberlikle ikili averaj üstünlüğü sağlayarak aynı puanda (7) olmasına rağmen bir üst tura adını yazdırdı.

Grupta liderliğini daha önce garantileyen Bursaspor, son 16 turunda evinde A Grubu ikincisi Amed Sportif Faaliyetler'i konuk edecek. Büyükçekmece Tepecikspor ise A Grubu lideri Medipol Başakşehir'e konuk olacak.
Kaynak: cha