Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ikinci hafta maçında Fenerbahçe ve Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Ziraat Türkiye Kupası ikinci hafta maçında Fenerbahçe Antalyaspor'u ağırlayacak. Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ikinci hafta  mücadelesi Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupası maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?





İKİ TAKIMDA GALİP

Ziraat Türkiye Kupası 2. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Antalyaspor 'u ağırlayacak. İlk hafta maçlarında iki takım da rakiplerini mağlup etmiş ve kupaya 3'er puanla başlamışlardı.

Fenerbahçe, Tuzlaspor'u 2-0'la geçerken, Antalyaspor ise Giresunspor'u 2-1'lik skorla mağlup etmişti.





FENERBAHÇE ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?



Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 2. hafta maçında Antalyaspor ile karşılaşacak. 23 Aralık Çarşamba günü 18.45'te Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadında başlayacak mücadele, ATV ekranlarından yayınlanacak.

TARİH: 23 Aralık 2015 Çarşamba

MAÇ: Fenerbahçe Antalyaspor

SAAT: 18.45

STAT: Şükrü Saraçoğlu Stadı

HAKEMLER: Halil Umut Meler, Kamil Çetin, Sezgin Çınar

YAYIN: ATV





FENERBAHÇE'DEN ROTASYONLU KADRO

Spor Toto Süper Ligde haftayı deplasmandaki Gençlerbirliği galibiyetiyle kayıpsız geçen Fenerbahçe, ilk devrenin son iki maçına hazırlanıyor. Teknik direktör Vitor Pereira, kupadaki Antalyaspor maçına Tuzlaspor karşılaşmasındaki kadroya benzer bir kurguyla çıkmayı planlıyor.

Pereira çarşamba günkü müsabakada, ligde az süre alan oyuncularına ve genç futbolculara şans verecek. Portekizli teknik adam böylece lig ve Avrupa'daki yoğun tempoda as oyuncularını dinlendirmiş ve diğer futbolcularının maç kondisyonlarını diri tutmuş olacak. Pereira olası sakatlıklara karşı rotasyonda kimleri kullanabileceğini de test etme şansını kullanmak istiyor.

Ligdeki Medicana Sivasspor maçının taktik antrenmanlarını Antalyaspor karşılaşmasının sonrasına bırakan Pereira, bir yandan yardımcılarıyla birlikte rakip analizi yapmaya devam ediyor. Fenerbahçe'de ülkesinde ameliyat olan Raul Meireles ve sakatlığı süren Alper Potuk ilk yarının son 2 maçında forma giyemeyecek.





MEİRELES'İN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Tedavisi devam eden Meireles, dizindeki sakatlık nedeniyle kadroda yer alamayacak.

Sarı Lacivertliler'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

''Kontrollerin ardından "Sağ dizinde iç yan bağ, ön çapraz bağ kısmi yırtığı ve menisküs yırtığı" tespit edilen Meireles’in, bugüne kadar yapılan konservatif tedavilerle dizi belli bir noktaya geldi. Gelinen noktada yapılan tıbbi işlemlerin cerrahi müdahale ile desteklenmesi uygun görüldü. Portekizli futbolcumuz Raul Meireles'e pazartesi günü ülkesinde kendi milli takım doktoru tarafından cerrahi müdahalede bulunulacaktır.'' açıklaması yapıldı.

Editör: TE Bilişim