Süper Lig'de Beşiktaş'ı takibini sürdüren Fenerbahçe, Başkent deplasmanında kazanarak rakibinin puan kaybını bekleyecek

Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde GençlerbirliğiFenerbahçe'yi konuk edecek. Saat 19:00'da başlayacak mücadeleyi Lig TV naklen yayımlayacak.

Medicana Sivasspor yenilgisinin ardından teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayıranGençlerbirliği, kritik maça Mustafa Kaplan yönetiminde çıkacak.

Başkent ekibinde kart cezalısı Campos ve tedavisi devam eden Doğa Kaya ile Halil İbrahim Pehlivan, Fenerbahçe maçında takımdaki yerlerini alamayacak.

Sarı-lacivertli takımda ise son antrenmanda ayağına aldığı darbe nedeniyle çalışmayı yarıda bırakan Şener Özbayraklı ile tedavilerine devam edilen Raul Meireles ve Alper Potuk'un yanı sıra Mehmet Topuz maç kadrosunda yer almadı.

SARI KART SINIRINDALAR

Fenerbahçe'de başkent deplasmanında forma giymesi beklenen 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerde geride kalan 15 haftada Caner Erkin, Simon Kjaer, Jose Fernandao, Mehmet Topal, Josef de Souza, Luis Nani ve Bruno Alves üçer sarı kart gördü.

Bu futbolcular, Gençlerbirliği maçında da sar kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve ilk yarının son haftasındaki Medicana Sivasspor karşısında forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Gençlerbirliği: Hopf, Uğur, Ahmet Ç, Otta, Ahmet O, Spelmann, Dimitraidis, Skulason, Tomic, İrfan, El Kabir

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Bruno Alves, Kjaer, Caner, Mehmet Topal, Josef de Souza, Markovic, Nani, Diego, Robin van Persie

Editör: TE Bilişim