Bel fıtığından ameliyat olan Felipe Melo, sıkı bir tedavi sürecinin ardından sahalara adapte olmak amacıyla çalışmalarda başladı. Uzun süredir sakatlığı nedeni ile tedavi gören ve çalışmalara katılamayan Melo bugün takım arkadaşları ile beraber antrenman yaptı. Galatasaray'da Melo uzun bir süredir sakatlığı nedeni ile oynayamıyordu. Galatasaray'da ameliyatı nedeniyle uzun süredir tedavi olan Felipe Melo, sarı-kırmızılı takımla çalışmalara başladı. İBel fıtığı ameliyatı olan ve yaklaşık 1.5 aydır takımdan uzak kalan Melo takımla beraber çalışmalara başladı.G.saray , Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında 15 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Manisaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Ardından gruplar halinde yapılan pas çalışmasına geçen sarı-kırmızılılar, antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma gerçekleştirdi.

Lider Galatasaray'a zorlu Trabzonspor maçı öncesi müjdeli haber geldi. 23 Şubat 2015'te bel fıtığı ameliyatı olan Felipe Melo, bu akşam saat 18.00'de başlayacak antrenmanda takımla birlikte çalışacak.

Ameliyatın ardından yoğun bir tedavi uygulanan ve bu süreçte Galatasaray Sağlık kurulu'nun verdiği çalışma programını harfiyen yerine getiren Brezilyalı futbolcu, beklenenden kısa sürede iyileşti.
Editör: TE Bilişim