Türk Telekom Arena'da gerçekleşen Galatasaray-SAİ Kayseri Erciyesspor maçında gülen taraf Sarı-Kırmızılı ekip oldu.Galatasaray evinde SAİ Kayseri Erciyesspor'u 3-1 mağlup etti.

5. dakikasında sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin pasıyla topa ayağı değen Bruma sert bir şut çekti.Kaleci Zülküf'ten dönen top Umut'un kafa vuruşu yapmasıyla ağları havalandırdı.1-0 olan skor Galatasaray'ın yüzünü güldürdü.

17. dakikada 2. gole çok yaklaşan Galatasaray, Bruma'nın attığı pasla birlikte Sabri'nin kaleye vuruşunda savunmadan seken top kornere gitti.

32. dakikada Galatasaray yarı alanın ortalarında topla buluşan Drenthe, topu alıp sol çapraza doğru gidip, sağ çaprazdan ceza alanına giren Vleminckx'e pasını attı. Vleminckx, topa gelişine çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi. 1-1

İlk devre 1-1'lik skorla kapandı.

İkinci yarıda galibiyet golü için Erciyes kalesine yüklenen Galatasaray,51. dakikada Selçuk'un attığı pası yakalayan ve kaleye sert bir şut çeken Sneijder'in bu atağından sonuç çıkaramadı.

53. dakikada Galatasaray,Selçuk'un sol direk yakınlarına ortasında Chedjou, kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

83. dakikada topla buluşan Sneijder'in kaleye mükemmel şutunda kaleci Zülküf'ü geçen top üst direkten döndü.

84. dakikada yeniden topla buluşan Sneijder'in kaleye şutunda Zülküf topu çelmeyi başardı.

90. dakikada neijder ceza alanına girip dar açıdan kaleye şutunu gönderdi. Zülküf'ten dönen topa Sneijder daha dar açıdan yerden çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi.

3-1'lik skor ile biten maçta galip gelen taraf Galatasaray oldu.Bu skorla Galatasaray puanını 51'e çıkardı.Haftaya yine lider başlayan Galatasaray,Fenerbahçe derbisine lider giriyor.

SAİ Kayseri Erciyesspor 20 puanda kaldı.Erciyesspor önümüzdeki hafta Gençlerbirliği'ni evinde konuk edecek. 
Editör: TE Bilişim