Galatasaray’da yeni hoca olarak Mustafa Denizli ismi ön plana çıksa da, başını Fatih İşbeceren’in çektiği genç yöneticilerin Lucien Favre ismi üzerinde durduğu öğrenildi.


Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasından sonra yerine kimin geleceği konusunda Mustafa Denizli ismi ağırlığını koruyor.

Galatasaray’daki depremin ardından telefonlarını kapatan tecrübeli teknik adamın, Başkan Dursun Özbek’le yüz yüze görüşeceği ve tarafların buna göre bir karar vereceği öğrenildi.

Denizli ismi her ne kadar sarı-kırmızılılarda ağırlık kazansa da yönetim içerisinde farklı olasılıklar da masaya yatırılmış durumda. Buna göre Başkan Dursun Özbek ve 2. Başkan Cengiz Özyalçın ile Nasuhi Sezgin’in başını çektiği tecrübeliler, Mustafa Denizli ismi üzerinde duruyor. Denizli’nin futbol direktörü, yardımcısının da Emre Aşık olması planı öncelikli hedef olarak görülüyor. Ancak Denizli’nin gelmesine Hamzaoğlu’nun sonunu getiren Genel Sekreter Fatih İşbecer’in başını çektiği genç yöneticiler karşı çıkıyor. Çünkü bu grubun Denizli’nin hoca olması halinde Florya’daki ağırlıklarını kaybedeceklerinden endişe duyduğu belirlendi.

Genç ekip bu nedenle Lucien Favre’ye takımı emanet etmek istiyor. Mönchengladbach’ta oynattığı pozitif futbolla dikkatleri çeken 58 yaşındaki İsviçreli teknik adam şuan boşta. Sonuç olarak ilk hedef Denizli gibi gözükse de Favre de güçlü bir alternatif olarak masada duruyor. Ancak geçtiğimiz günlerde Fransız Lille kulübünün teklifini “Şu an bir takımı çalıştırmaya hazır değilim” diyerek geri çeviren Favre’nin Galatasaray’a nasıl yaklaşacağı merak konusu oldu.

Seedorf’a teklif

Bu arada bir süre Milan’ı da çalıştıran Clarence Seedorf’a teklif gittiği belirlendi. Hollandalı teknik adamın son olasılık olarak masada durduğu dile getirildi. Sarı-kırmızılılar, Mancini’nin ayrılmasından sonra Seedorf’ın kapısını yine çalmış ancak sonuç alamamıştı. Bugünkü yönetim toplantısında hangi isme ilk olarak gidileceği belirlenecek.




Editör: TE Bilişim