SPOR Toto Süper Lig ekibi Gaziantepspor'un teknik direktörü Okan Buruk, gelecek hafta karşılaşacakları Torku Konyaspor maçında sadece galibiyeti düşündüklerini söyledi.
Okan Buruk, bugün siyah kırmızılı ekibin forvet oyuncusu Muhammet Demir ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Son haftalarda iyi bir çıkış elde ettiklerini belirten Okan Buruk, Konyaspor maçına da iyi bir şekilde hazırlandıklarını kaydetti. Her hafta Gaziantepspor’dan bahsedildiğinin altını çizen Buruk, şöyle devam etti:
"İyi bir yoldayız. Baştan beri söylüyoruz; yeni bir takım olduğumuzu, iyi şeyler yapmak istediğimizi, ligin üstlerine tırmanmayı, oralarda kalmayı istediğimizi söyledik. Şu an hedeflediğimiz yolda güzel bir şekilde ilerliyoruz. Bir şeylere hedef koymak için çok erken. Tek hedefimiz var, her maçta kazanmak. Onun dışında ilk yarıyı, alabileceğimiz en yüksek puanla tamamlamak istiyoruz. Kendimize hedefler koymak, 2'nci yarı daha doğru olacak. Gaziantep’in de biraz daha takımına sahip çıkması gerekiyor."
Muhammet Demir, lige iyi başladıklarını vurgularken şunları söyledi:
"Ligi iyi bir şekilde devam ettirdiğimizi düşünüyorum. Bu haftaya kadar istediğimizi elde ettik. Olaya hafta hafta bakıp, öyle değerlendiriyoruz. Böylesi bence daha iyi. İlk devreyi en iyi bir şekilde ve alabileceğimiz bütün puanları alıp, tamamlamak istiyoruz. İkinci yarı daha iyi maçlar oynayıp, iyi puanlar alacağımız maçlar olacak. İkinci devreye en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz."

FOTOĞRAFLI

Kaynak: dha