TRANSFER döneminde forveti güçlendirmek için şimdiden çalışmalara başlayıp Balıkesirsporlu Muğdat Çelik'le temasa geçerek ilk adımı atan Göztepe, eski futbolcusu Şaban Genişyürek'i de listeye aldı.
13'üncü haftada deplasmanda oynanan Ankaragücü maçı dönüşü İzmir uçağında Şaban'la karşılaşan yöneticilerin Osmanlıspor'da forma şansı bulamayan gurbetçi futbolcuya, "geri dön" çağrısı yaptığı öğrenildi. Takım Menajeri Bülent Ataman'ın yakından ilgilendiği Şaban'a, "Osmanlıspor'da fazla süre alamıyorsun. Gel Göztepe'de yine formayı kap" dediği belirtildi. Bülent Ataman, teknik direktör Metin Diyadin'e de Şaban hakkında bilgi verirken kulübüyle 2015'e kadar sözleşmesi olan futbolcunun kiralanabileceğini belirtti.
PTT 1'inci Ligi'nde lider olan Osmanlıspor'da sadece 2 maçta şans bulan Şaban 37 dakika sahada kaldı. 2012-13 sezonunda olaylı bir şekilde Karşıyaka'dan Göztepe'ye transfer olan 28 yaşındaki Şaban, sarı kırmızılı takımda toplam 18 gol attı. Şaban'ı göz hapsine aldıklarını doğrulayan Metin Diyadin ise, "Listemizde deneyimli forvet oyuncuları var. Göztepe'ye yakışır bir ismi renklerimize bağlayacağız" dedi.
ANTALYA'YA GİDECEKLER
Göztepe'nin devre arası kamp programı belli oldu. İkinci Lig'de bu hafta sona erecek ilk yarının ardından sarı kırmızılılar 21 Aralık'ta Antalya Belek Bellis Otel'de kampa girecek. 31 Aralık'ta kampın ilk etabını tamamlayacak Göztepe, yeni yıl tatilinin ardından 2 Ocak'ta tekrar toplanıp, 12 Ocak'a kadar Antalya'da çalışmalarını sürdürecek.

Kaynak: dha