Faruk ZABCI - LONDRA /

The Sun on Sunday gazetesinin "Aptal Rooney" diye dün manşet attığı İngiltere ve Manchester United'ın golcü kaptanı Wayne Rooney, bugün de dünkü Tottenham maçında gol kutlaması sırasında sırtüstü yere düşüşünü ikinci nakavt olarak manşetlere çıkarttılar.

Mutfakta futbolcu arkadaşı tarafından nakavt edilişi haberini ilk veren The Sun gazetesi, bugünkü "Gene Rooney'in golden sonra ikinci nakavt oluşu" manşetli haberinde, yıldız futbolcunun mutfaktaki nakavtı maçta taklit ettiğini vurguladı. Old Trafford'da Tottenham'a Manchester United'ın üçüncü golünü attıktan sonra havaya dört kez boksör gibi yumruk attıktan sonra sırt üstü yere düşüp nakavt olan Wayne Rooney için The Guardian gazetesi, spor ekinin manşetinde "Rooney daha akıllıca boks yapıyor ama nakavt darbesinde şüphe uyandırıyor" diyerek futbolcunun evinin mutfağında boks yapmasını eleştirdi.

Ciddi gazetelerden The Guardian birinci sayfadan verdiği "Rooney'nin yumruk hattı" başlıklı haberde ünlü golcünün maçta nakavt olmasını üç fotoğrafla sergiledi.

İngiltere'nin ciddi gazetelerinden The Times da spor ekinde "Bu bir Nakavt" başlığını kapak konusu yaptı.

Kaynak: dha