Mersin ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası müsabakası sonrası basının sorularını yanıtlayan İsmail Kartal,basın mensuplarının F.Bahçe'deki geleceği ile ilgili sorduğu soruyu, "Her şeyin hayırlısı olsun" sözleriyle geçiştirdi.

Basın mensupları, Fenerbahçe'nin Ziraaat Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu ile oynadığı karşılaşma sonrasında sarı-lacivertlilerin hocası İsmail Kartal ile sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

SORULAN sorulardan biri de şuydu: "Fenerbahçe'de gelecek sezon da devam edecek misiniz?"

HER ŞEYİN HAYIRLISI

Kartal bu soruyu, "Sezon sonu için herhangi bir imza atılmadı. Ben bilmiyorum. Sezon sonunda ne olacağı belli olmaz. Her şeyin hayırlısı. Kulübüm için de, benim için de" yanıtını vererek geçiştirdi. ANCAK 53 yaşındaki teknik adamın konu hakkındaki bilgisi, basın mensuplarına verdiği cevaptan daha fazlasıydı. İşin gerçeğine Fotomaç ulaştı. Fenerbahçeli bazı yöneticilerin hocaya gidip, "Seneye de seninle devam edeceğiz" diyerek, gelecekle ilgili planlarını buna göre yapmasını istedi. ANCAK İsmail Kartal, yönetimin kendisi hakkında aldığı bu flaş karar karşısında öyle bir tutum sergiledi ki gönülleri bir kez daha fethetti.

BUNU HAK ETMELİYİM

Başarılı çalıştırıcı, "Benim hakkımdaki düşüncelerinizden dolayı size ve başkanıma teşekkür ediyorum. Bu beni Fenerbahçe'nin evladı olarak fazlasıyla yüceltti. Ancak bu onurlu görevi devam ettirmeyi hak etmeliyim. Kupa kaldırmadan, şampiyon olmadan, taarftarla o sevinci yaşamadan o imzayı atmak istemiyorum" dedi. 
Editör: TE Bilişim