Deneyimli teknik adam yaptığı röportaj da Alex Ferguson’a çok saygı duyduğunu söylerken futbolcuların Forbes listelerinde bulunmasının kendisinin yorumuna göre çok doğru bir durum olmadığını söyledi.
Deneyimli Teknik adam Jose Mourinho hayalindeki kadroyu açıkladı.Röportajında ''Hayalime Çok uzak durumdayım'' diyen teknik adam hayalinde ki 11 i de şöyle;
Petr Cech, Javier Zanetti, John Terry, Ricardo Carvalho, William Gallas, Claude Makelele, Frank Lampard, Mesut Özil, Eden Hazard, Didier Drogba ve Cristiano Ronaldo olduğunu söyledi.

"İngiltere'de bazı kişilerle iyi iletişimim var ama hepsi bu, çok yakın olduğumuzu söyleyemem. Buna karşın rekabetçi ruhu ve rakibine saygı duyan kişiliğiyle Ferguson'a büyük saygı duyuyorum"

"Portekiz'de anneniz ve tuttuğunuz kulüp dışında her şeyi değiştirebilirsiniz diye bir söz vardır. Futbolun sahip olduğu gücün farkındayım fakat Ronaldo ve Messi'nin Forbes dergisi listelerine girmesi absürt bir durum. Neticede hayat kurtarmıyoruz. Bir futbolcuyu ya da teknik adamı, nasıl bir mühendis ve doktorla kıyaslayabilirsiniz ki?"

"Artık çok fazla bireysel performanslara ve istatistiklere odaklanmaya başladık. Bireysel performansın ödüllendirildiği Altın Top'a karşı olan Wenger'in bu görüşüne hak veriyorum. Futbolun bir takım oyunu olduğu unutulmamalı" 
Editör: TE Bilişim