Türkiye Futbol Federasyonu tarafından futbol kulüplerinde görev alan teknik sorumluları geliştirmek amacıyla organize edilen Kadın Futbolu Çalışma Grubu toplantılarının bu sezonki ikinci oturumu Manisa'da gerçekleştirildi.

Organizasyona TFF adına; Gelişim Ligleri Müdürü Dr. Erden Or, U17 Kız Milli Takım Antrenörü Begüm Üresin, TFF Antrenör Eğitmeni Ramazan Torunoğlu, Gelişim Ligleri Uzmanı Onur Zayim ve Doç. Dr. Mehmet Özçağlayan katıldı.

Teorik ve pratik çalışmaların gerçekleştirildiği Kadın Futbolu Çalışma Grubu toplantısında, 7 Eylül Gençlik Spor, Denizli P.Kale Üniversite Gençlik Spor, Balıkesir Harb-İşspor, Eskişehir Çamlıca Gençlik ve Spor, Gemlik Zeytinspor, Manisa Esnaf Gençlik ve Spor, Akpınarspor, Elitspor ve Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor teknik sorumluları yer aldı.

Maçların analizi, birim antrenman planlama konularının ele alındığı toplantıda, ayrıca kadın ligleri yapısı hakkında ve kadın milli takımları hakkında bilgilendirme yapıldı. Saha çalışmalarında Manisa Esnaf Gençlik ve Spor takımının oyuncuları yer aldı.
Kaynak: cha